Rólunk

venuszOros Andrea, az Integrál Intézet megalapítója

1989-2010 német nyelvtanárként dolgoztam.
2007-2010 az Integrál Akadémián tanultam.
2009-2010 az Integrál Akadémia tanulmányi felelőse voltam.

„ Két nagyszerű nap van egy ember életében. A nap, amikor megszületik és a nap, amelyiken felfedezi, hogy mire született.”  William Barclay

Az első születésem: 1971. augusztus 27. A nap, amelyiken megszülettem.

Érkezésem a családba nem volt tervezett, az azóta eltelt 42 évben azonban tervezett és kiszámítható életet éltem. Becsületesen és kötelességtudóan tettem eleget a szerepeim szabta feladatoknak. Tanultam, nyelvtanárként tanítottam, két gyermeket szültem. Az életem feladatok, kötelességek sora volt, és én elvégeztem őket.

A második születésem: 2010. október 8. A nap, amikor megalapítottuk az Integrál Élet Alapítványt.

2010. június 18-20 Berlinben részt vettem az Integrál Konferencián. Egy előadás közben Marc Gafni a következőket mondta:

„Isten egy ajándékkal küldött. Ezt az ajándékot veled küldte, te adhatod át a világnak. Ha elmész, anélkül, hogy az ajándékot átadtad volna, szegényebb lesz a világ. Szívesen látott vagy ezen a Földön, hiszen nálad van Isten ajándéka.”

2010. október 8-án Napsival és Szilvivel megalapítottuk az Integrál Élet Alapítványt.  Amikor elhatároztam, hogy befejezem a munkát az Integrál Akadémián, és önálló intézményt hozok létre azt éreztem, igent mondok az életemre. Itt vagyok, és kész vagyok megmutatni magam a világnak. Az életet ezután szabadon és szenvedéllyel akarom élni. Az Integrál Intézet az én ajándékom a világnak, az ajándékom magamnak. Egy közösség, ahol hozzám hasonlóan mindenki átadhatja azt az egyedi és megismételhetetlen ajándékot, amit ő hozott Istentől. A hely, ahol felfedezheted, mire születtél, milyen ajándékot hoztál, és ahol ezt az ajándékot átadhatod. Én azért vagyok itt, hogy támogassalak, bátorítsalak, és örüljek neked, az életnek, Isten nagyszerű ajándékainak.

szilviKun Szilvi, az Integrál Intézet megalapítója

Kun Szilvi vagyok, kétgyermekes anya, integrál szemléletű segítő és inspirátor. Egész kicsi koromtól fogva megfigyelő voltam, érdekeltek a körülöttem lévő emberek, mindenáron érteni akartam őket és segíteni nekik, aztán felnőtt fejjel a segítés eszközeit, technikáit kerestem, gyűjtögettem.

12 éve találkoztam először az integrál szemlélettel, és első pillantásra szenvedélyesen beleszerettem, azóta ez a szerelem meghatározza az életemet. Elvégeztem az Integrál Akadémia 3 éves integrál pszichológia képzését, közben Kácsándi Elvira két éves szimbólumterápiás képzését valamint Gánti Bence Terápiás Kommunikáció tréningjét. Részt vettem az integrál tanárképzésen és Terápiás Kommunikáció tréner képzésen. Tanáraim felé mély hálát érzek azért a tudásért, és támogatásért, amit kaptam tőlük.

Jelenleg integrál szemléletű lelki segítőként szimbólum terápiával támogatom a klienseimet saját útjukon, Tiszta Kommunikáció tréninget tartok, és integrál témában tanítok. Személyes utamnak tekintem ennek a tudásnak az átadását másoknak és nagy örömöt élek meg, amikor inspirálni tudom a másikat és látom a változást. Hiszek abban, hogy a folyamatos önismereti munkával hozzájárulok a világ jobbá tételéhez.

„Ha a világban változást szeretnénk látni, azt előbb magunkon kell kezdeni.” Gandhi


Rátz Gabriella, az Integrál Élet Alapítvány alapítója

2009-ben végeztem integrál pszichológia szakon. 2008 óta intuitív légzésvezető vagyok, kapcsolatdinamikai coachként dolgozom. Számomra a tudás magamról, maga a szabadság. Fontos nekem, hogy az információk mögött érzelmek, tapasztalások vannak, amik segítségével alakítom kapcsolataimat, életem minden területét. Azért vagyok itt, hogy megmutassam, hogy van lehetőséged boldog és kiegyensúlyozott, harmonikus életre, a saját eszköztárad használatára megtanítva téged. Ehhez használom az intuitív légzést, a tiszta kommunikációt, az integrál szemléletet, a múltintegrálást, a kapcsolatdinamikát, illetve mindazon tapasztalatokat, melyeket e területeken a saját fejlődésem során megéltem.

Jelenleg a párkapcsolatokban zajló dinamikákat vizsgálom, arra keresek választ, hogyan alakítjuk kapcsolatainkat játszmáinkkal.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.