A jin és jang erők felfedezése

Test-orientált önismereti csoport a bennünk lévő jin és jang erők felébresztésére

Szeptember 8-9. – június 8-9. 10 db hétvége

Vezetők: Kun Szilvi és Erdősi-Bóta Bence

jinjang

  • Nehezen mondasz nemet?
  • Újra és újra áldozatnak érzed magad?
  • Gyakran vagy feszült, de nem éled meg a dühödet? Vagy pusztító módon fejezed ki, ami után bűntudatod van?
  • Lehet, hogy magad ellen fordítod a haragodat és belül bántod magad?

Az agressziónak sok arcát ismerjük, melyeket megtanultunk elutasítani. Pedig ez egy olyan energia, melyet ha felemelsz és átdolgozod, erővé válik. Ez az erő az az életerő, melyből képviseled magad, meghúzod a határaidat, megvalósítod a céljaidat.

 

Kétféle minőségű erőt különböztetünk meg:

  • Jin erő: türelem, elfogadás, anyai minőség, jelenlét, együttérzés, intuíció, szabadon áramolni azzal, ami van, befogadás, megtartás
  • Jang erő: cselekvés, ható erő, akarat, kitartás, keretek, rend, határ húzás, önfegyelem, megoldási és megküzdési stratégiák.

A 10 alkalmas csoporton azon dolgozunk, hogy felfedezd a benned lévő női és férfi erőt, megtaláld a kettő közötti egyensúlyt és a hétköznapokban adaptívan tud használni. Megtapasztalhatod, hogyan válik a düh, tétlenség, mozdulatlanság cselekvéssé, ható erővé.

A csoporton bodywork, fúziós családállítás, dráma, művészetterápia módszereivel dolgozunk.


Csoport keretek: a csoport az első hétvége végén zárul be, ekkor mondjuk ki az elköteleződést egymás felé. Max. hiányzás a csoportról 1 hétvége vagy 2 nap és a hiányzásaidat is fizeted.

Részvételi díj:  26,000 Ft / hétvége, melyet alkalmanként kell fizetni.
A jelentkezésed 10,000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé, mellyel biztosítod a helyedet és elvész, ha mégsem tudsz eljönni.

Időpontok: havonta 1 hétvége szombaton és vasárnap 10-19h. Szeptember 8-9., október  6-7., november 3-4., december 8-9., január 5-6., február 2-3., március 2-3., április 6-7., május 4-5., június 8-9.

Helyszín: Magnet Közösségi Ház – Andrássy út 98.

Jelentkezés Kun Szilvinél e-mailben: kunszilvi@integralintezet.hu
Ha nem jártál még nálam csoporton, a jelentkezésed elfogadását egy előzetes interjú előzi meg, melyet e-mailben tudunk egyeztetni.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.