Szabad áramlás – önismereti nyaralás

10 nap a mozdulatok és hangok szabad áramlásában

Július 3-12. Horvátország Hvar sziget

Vezeti: Kun Szilvi és Pan Norbi

Segítők: Rátz Gabi Napsi és Erdősi-Bóta Bence

öbölEgy mesés utazásra hívunk, ahol a hangunk és mozdulataink felszabadításán keresztül megérkezünk a Szív Szent Terébe, szabadon kapcsolódunk önmagunkhoz és egymáshoz. Megtapasztalod, ki vagy te, ha szabadon áramlik a tested és a hangod; ki vagy te, ha nem gátol a félelem, a szégyen, a megfelelés és a berögzült sémáid.

A 10 nap során önismereti folyamatokon és a hangunk felszabadításán keresztül azon dolgozunk, hogy ráláss a benned lévő akadályokra, korlátokra, amik elválasztanak valódi önmagadtól, amik megakadályoznak abban, hogy szabad lehess. Elengeded a megfelelést, a szégyent, az akarást, a blokkokat, amik közéd és valódi éned közé állnak.

Célunk olyan közösségi teret létrehozni, ahol szabadon lehetsz az, aki vagy, lehetsz felszabadult gyerek és ezzel együtt felnőtt is. A mediterrán tengerpart, a nyár, a közös főzések, önismereti programok mindazt szolgálják, hogy minél teljesebben megéld a szabadságot, lényed eredeti állapotát.

Mire számíthatsz?

Önismereti csoport folyamatok, spirituális gyakorlatok, közös éneklés, zenélés, sok nyaralás, közösségi programok, játék. Az integrál szemlélet emberképével dolgozunk testi, lelki, szellemi szinten.

  • 7:30-9:00 Jóga, meditáció – opcionális
  • 9-10h Reggeli
  • 10-14h Önismereti folyamat Szilvivel, Norbi és Bence zenei kíséretével – bodywork, fúziós állítás, free-form dance
  • 14-20h Szabad áramlás – közös főzés, étkezés, tengerparton sütkérezés, rejtett öblök felfedezése, kirándulás
  • 20-22h Hangadás, közös éneklés, zenélés Norbival

Az 5. napon egész napos szabad program, ahol dönthetsz arról, miként éled meg az áramlás szabadságát.

Lesz még: éjszakai fürdőzés világító planktonok között, vízi bodywork, kirándulás egy 500 éves barlangkolostorhoz és egy meglepetés komfort zóna átlépő program.

JELENTKEZEM

Részvételi díj: 128,000 Ft, ha május 15-ig jelentkezel és befizeted az előleget, 50,000 Ft-ot.
Május 16-tól a részvételi díj 143,000 Ft.

A részvételi díj tartalmazza a szállás és a csoport foglalkozások díját valamint a napi egyszeri meleg étkezés költségeit.

Max. létszám: 20 fő

Helyszín
Horvátország, Hvar szigetének Vrboska települése, ami a sziget egyik legkisebb városkája védett öbölben, érintetlen sűrű fenyőerdő közepén. Az öböl közepén egy apró sziget található, ahol a tenger mélyen benyúlik a városba és ahol már utca szélességűre elvékonyodik, ott hidakkal van összekötve a két part, éppen ezért “kis Velencé”-nek is hívják. 15 perc sétával 4 elhagyatott öböl is található.

 Szeretettel várunk ♥

Szilvi és Norbi

szilvinorbi

 

 

 

 

 

 * * * * *    FONTOS TUDNIVALÓK    * * * * *

Étkezés
A részvételi díj egy meleg étkezést tartalmaz, amit közösen készítünk el. Reggelit mindenki saját igényei mentén szerezhet be a közelben található Tommy szupermarketben, valamint az 5 perc sétára található pékségekből. Az árak kb 20%-kal magasabbak, mint Magyarországon. Az a tapasztalatunk, hogy napközben annyira meleg van, hogy nem kívánsz gyümölcsön, zöldségen kívül mást.

Szállás
Vrboska városkában, kényelmes apartman házban, klímával felszerelt 2-3 fős szobákban. Minden szobához tartozik egy mini konyha, ahol hűtő, tűzhely, mikro, vízforraló, edények, tányérok, evőeszközök és konyharuha van. Ágyneműt kapunk, de törülközőről és wc papírról gondoskodnunk kell. Bővebb infó: http://hvarsziget.hu/

Utazás
Telekocsikat szervezünk a résztvevőkkel. Kérjük, hogy jelentkezéskor jelezd, ha te szívesen jönnél kocsival, vagy ha fuvart keresel. A várható oda-vissza költség 30.000 Ft körül alakul (ez a kocsi típusától, az aktuális benzin és autópálya díjak mentén szolidan változhat) Az útvonalról itt tudsz meg bővebbet: http://www.hvarsziget.hu/utazas/

Egyéb
A magyar állampolgárok érvényes útlevéllel és személyi igazolvánnyal is beutazhatnak Horvátországba. Horvátország hivatalos pénzneme a HRK (kuna). Van pénzváltási lehetőség Vrboskán, forintról és más pénznemekről is. A tengerpart változatos, a strandon apró kavicsos, máshol többnyire sziklás. Nincs korlátozva, hogy mit lehet kivinni.

JELENTKEZEM

Ha kérdésed van, írj vagy hívj bátran!

Kun Szilvi: kunszilvi@integralintezet.hu
Tel: +36 70 365 69 65

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.