Szabad áramlás – önismereti nyaralás

10 napos tábor, ahol átadod magad az élet szabad áramlásának és megéled határtalan önmagadat.

Június 30- július 9. Horvátország, Hvar sziget

Vezeti: Kun Szilvi

 • Mivel tartod távol magad attól, hogy az légy, aki vagy?
 • Ki vagy te, ha elengeded az akarást és a blokkjaidat?
 • Milyen traumatikus élményeket hordozol a testedben?
 • Mi történik, ha egyszerűen csak átadod magad az élet áramlásának?

SzabadÁramlás FB cover
Egy mesés utazásra hívlak, ahol a csoport folyamatok, a gyönyörű környezet és a közösség ereje mind abban támogat, hogy 100%-ban kapcsolódj magadhoz és megéld a szabadságot, lényed eredeti állapotát.

DÉLELŐTTÖNKÉNT a bodywork mozgásos gyakorlatain és a sacred body awakening módszeren keresztül megtapasztalod, ki vagy te, ha nem gátol a félelem, a szégyen, a megfelelés, az akarás és a berögzült sémáid. Rálátsz arra, hol hordod a szégyent, félelmet a testedben és hogyan mondasz le annak lehetőségéről, hogy teljesen megéld önmagad annak, aki vagy. Biztonságos és megtartó teret hozunk létre, ahol lehetsz olyan, amilyen. Az érintéseken keresztül mély intimitásba kerülsz önmagaddal és másokkal.

A táborban minden érted van, de nem biztos, hogy úgy ahogy te akarod. Ha átadod magad az áramlásnak, az élet pont olyan dolgokkal ajándékoz meg, amikre éppen szükséged van, amik gyógyítanak, előre visznek. Az élet mozgás, állandó változás, amit sokszor az akaratunkkal, az örökös kontroll kényszerünkkel megakasztunk. Amikor megadod magad, és megengeded, hogy minden pillanat az itt és most-ból bontakozzon ki, együtt áramolsz a létezéssel.

Mire számíthatsz?

Önismereti csoport folyamatok (bodywork, sacred body awakening), sok nyaralás, közösségi programok, játék. Az integrál szemlélet emberképével dolgozunk testi, lelki, szellemi szinten.

Az 1. nap délután érkezünk meg a szálláshelyünkre, ahol finom vacsora vár minket és kora esti tábornyitással, ismerkedéssel kezdünk.

 • 8-10h Reggeli
 • 10-14:30h Önismereti folyamat – bodywork. A csoport folyamatok esetenként külső helyszínen zajlanak, különleges természeti környezetben.
 • 14:30-15:30 Ebéd
 • 15:30-tól Szabad program – kirándulás, tengerparton sütkérezés, rejtett öblök felfedezése, vízi játszótér gyermeki részed kiélésére, stb. Ötleteket kapsz a helyi rejtett látványosságokról, és te döntesz, hogy egyénileg vagy közösen szeretnéd tölteni ezt az időt.
 • Esténként opcionális programok: tánc, sütögetés, úszkálás világító planktonokkal.

A tábor során 2 nap szabad program lesz, ahol dönthetsz arról, miként éled meg az áramlás szabadságát.

Jelentkezem

Részvételi díj, mely tartalmazza a szállás és a csoport foglalkozások díját valamint a napi kétszeri étkezés költségeit – reggelit és ebédet.

 • 144,000 Ft – május 15-ig történő jelentkezéssel és 50,000 Ft előleg befizetésével
 • 156,000 Ft – május 16. utáni jelentkezéssel és 50,0000 Ft előleg befizetésével.
  Az előleggel foglalod a helyed és elveszik, ha mégsem tudsz részt venni a programon.

Max. létszám: 20 fő

Helyszín:
Horvátország, Hvar szigetének Vrboska települése, ami a sziget egyik legkisebbszabad áramlás nyári tábor szilvi kicsi
városkája védett öbölben, érintetlen sűrű fenyőerdő közepén. Az öböl közepén egy apró sziget található, ahol a tenger mélyen benyúlik a városba és ahol már utca szélességűre elvékonyodik, ott hidakkal van összekötve a két part, éppen ezért “kis Velencé”-nek is hívják. 15 perc sétával 4 elhagyatott öböl is található.

 

Szeretettel várlak ♥

Szilvi

 

FONTOS TUDNIVALÓK

Étkezés
A részvételi díj két étkezést, reggelit és késői ebédet tartalmaz, amit vegán szakács készít el a helyszínen. A közelben található egy Tommy szupermarket, valamint 5 perc sétára kávézók, pékségek. Az árak kb 20%-kal magasabbak, mint Magyarországon.

Szállás
Vrboska városkában, kényelmes apartman házban, klímával felszerelt 2-3 fős szobákban. Minden szobához tartozik egy mini konyha, ahol hűtő, tűzhely, mikro, vízforraló, edények, tányérok, evőeszközök és konyharuha van. Ágyneműt kapunk, de törülközőről és wc papírról gondoskodnunk kell. Bővebb infó: http://hvarsziget.hu/

Utazás
Telekocsikat szervezünk a résztvevőkkel. Kérjük, hogy jelentkezéskor jelezd, ha te szívesen jönnél kocsival, vagy ha fuvart keresel. A várható oda-vissza útiköltség 30.000 Ft körül alakul (ez a kocsi típusától, az aktuális benzin és autópálya díjaktól enyhén változhat) Az útvonalról itt tudsz meg bővebbet: http://www.hvarsziget.hu/utazas/

Egyéb
A magyar állampolgárok érvényes útlevéllel és személyi igazolvánnyal is beutazhatnak Horvátországba. Horvátország hivatalos pénzneme a HRK (kuna). Van pénzváltási lehetőség Vrboskán, forintról és más pénznemekről is. A tengerpart változatos, a strandon apró kavicsos, máshol többnyire sziklás. Nincs korlátozva, hogy mit lehet kivinni.

Jelentkezem

Ha kérdésed van, írj vagy hívj bátran!

Kun Szilvi: kunszilvi@integralintezet.hu / Tel: +36 70 365 6965

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.