Szabad áramlás – önismereti nyaralás

10 napos tábor, ahol átadod magad az élet szabad áramlásának és megéled határtalan önmagadat.

Július 7-16. Horvátország, Hvar sziget

Vezeti: Kun Szilvi és Pan Norbi

  • Mivel tartod távol magad attól, hogy az légy, aki vagy?
  • Ki vagy te, ha elengeded az akarást és a blokkjaidat?
  • Mi történik, ha egyszerűen csak átadod magad az élet áramlásának?

vrboska öböl kis

Egy mesés utazásra hívlak, ahol a csoport folyamatok, a közös zenélés, a gyönyörű környezet és a közösség ereje mind abban támogat, hogy 100%-ban kapcsolódj magadhoz és megéld a szabadságot, lényed eredeti állapotát.

Délelőttönként a bodywork mozgásos gyakorlatain keresztül megtapasztalod, ki vagy te, ha nem gátol a félelem, a szégyen, a megfelelés, az akarás és a berögzült sémáid. Rálátsz arra, hogyan kisebbíted magad a hétköznapjaidban, hogy megfelelj az általad gondolt elvárásoknak, társadalmi normáknak. Szembesülsz azzal, hol mondasz le magadról, mi az, ami közéd és valódi éned közé áll. Egy olyan biztonságos és megtartó teret hozunk létre, ahol nem kell lemondanod határtalan önmagadról. Lehetsz olyan, amilyen.

Elengeded azt az illuziódat, hogy valamit el kell érned, meg kell lépned, hogy végre az lehess, aki. Nem kell valahová eljutnod, nem kell valamit elérned, itt és most már AZ vagy.  Ha megadod magad, és megengeded, hogy minden pillanat az itt és most-ból bontakozzon ki, együtt áramolsz a létezéssel.

A táborban minden érted van, de nem biztos, hogy úgy ahogy te akarod. Ha átadod magad az áramlásnak, az élet pont olyan dolgokkal ajándékoz meg, amikre éppen szükséged van, amik gyógyítanak, felemelnek, előre visznek. Az élet mozgás, állandó változás, amit sokszor az akaratunkkal, az örökös kontroll kényszerünkkel megakasztunk. 

Délután és este igény szerint csatlakozhattok Pan Norbi Mackó papa kalandos zenéléseihez vagy éppen zenés kalandozásaihoz.

Mire számíthatsz?

Önismereti csoport folyamatok (bodywork, fúziós állítás, művészetterápia), spirituális gyakorlatok, sok nyaralás, közösségi programok, játék. Az integrál szemlélet emberképével dolgozunk testi, lelki, szellemi szinten.

Az 1. nap délután érkezünk meg a szálláshelyünkre, ahol finom vacsora vár minket és kora esti tábornyitással, ismerkedéssel kezdünk.

  • 7:30-9:00 Jóga, meditáció – opcionális
  • 8-10h Reggeli
  • 10-14:30h Önismereti folyamat – bodywork, fúziós állítás, művészetterápia. A csoport folyamatok esetenként külső helyszínen zajlanak, különleges természeti környezetben.
  • 14:30-15:30 Ebéd
  • 15:30-tól Szabad program – kirándulás, tengerparton sütkérezés, rejtett öblök felfedezése, vízi játszótér gyermeki részed kiélésére, stb. Ötleteket kapsz a helyi rejtett látványosságokról, és te döntesz, hogy egyénileg vagy közösen szeretnéd tölteni ezt az időt.
  • Esténként opcionális programok: közös éneklés, zenélés, tánc, sütögetés, úszkálás világító planktonokkal

A tábor során 2 nap szabad program lesz, ahol dönthetsz arról, miként éled meg az áramlás szabadságát.

JELENTKEZEM

Részvételi díj: 143,000 Ft, ha június 15-ig jelentkezel és befizeted az előleget, 50,000 Ft-ot.
Június 16-tól a részvételi díj 158,000 Ft.

A részvételi díj tartalmazza a szállás és a csoport foglalkozások díját valamint a napi kétszeri étkezés költségeit – reggelit és ebédet.

Max. létszám: 20 fő

Helyszín
Horvátország, Hvar szigetének Vrboska települése, ami a sziget egyik legkisebb városkája védett öbölben, érintetlen sűrű fenyőerdő közepén. Az öböl közepén egy apró sziget található, ahol a tenger mélyen benyúlik a városba és ahol már utca szélességűre elvékonyodik, ott hidakkal van összekötve a két part, éppen ezért “kis Velencé”-nek is hívják. 15 perc sétával 4 elhagyatott öböl is található.

 Szeretettel várunk ♥

Szilvi és Norbi alias Mackó

Mackó + Szilvi kicsi

  * * * * *    FONTOS TUDNIVALÓK    * * * * *

Étkezés
A részvételi díj két étkezést, reggelit és késői ebédet tartalmaz, amit vegán szakács készít el a helyszínen.  A közelben található egy Tommy szupermarket, valamint 5 perc sétára kávézók, pékségek. Az árak kb 20%-kal magasabbak, mint Magyarországon.

Szállás
Vrboska városkában, kényelmes apartman házban, klímával felszerelt 2-3 fős szobákban. Minden szobához tartozik egy mini konyha, ahol hűtő, tűzhely, mikro, vízforraló, edények, tányérok, evőeszközök és konyharuha van. Ágyneműt kapunk, de törülközőről és wc papírról gondoskodnunk kell. Bővebb infó: http://hvarsziget.hu/

Utazás
Telekocsikat szervezünk a résztvevőkkel. Kérjük, hogy jelentkezéskor jelezd, ha te szívesen jönnél kocsival, vagy ha fuvart keresel. A várható oda-vissza útiköltség 30.000 Ft körül alakul (ez a kocsi típusától, az aktuális benzin és autópálya díjaktól enyhén változhat) Az útvonalról itt tudsz meg bővebbet: http://www.hvarsziget.hu/utazas/

Egyéb
A magyar állampolgárok érvényes útlevéllel és személyi igazolvánnyal is beutazhatnak Horvátországba. Horvátország hivatalos pénzneme a HRK (kuna). Van pénzváltási lehetőség Vrboskán, forintról és más pénznemekről is. A tengerpart változatos, a strandon apró kavicsos, máshol többnyire sziklás. Nincs korlátozva, hogy mit lehet kivinni.

JELENTKEZEM

Ha kérdésed van, írj vagy hívj bátran!

Kun Szilvi: kunszilvi@integralintezet.hu
Tel: +36 70 365 69 65

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.