Párkapcsolati útmutató műhely

Értékrend térképezés pároknak és páratlanoknak

Május 22. szerda 17:30-21h

Vezeti: Kun Szilvi

párkapcsolati út

  • Te milyen párkapcsolatról álmodsz?
  • És milyenben élsz?
  • Mi fontos számodra a párkapcsolatban?
  • És a párodnak?

Önts tiszta vizet a pohárba! Itt az ideje, hogy ránézz, és rá is láss, téged mi tesz boldoggá. Valld be magadnak őszintén, hogy mi az, ami igazán fontos neked egy párkapcsolatban, és nézz szembe azzal, mi az, ami valójában teljesül jelenleg.

Hozd magaddal a párodat is, és derítsetek fényt együtt arra, hol vannak a közös pontjaitok, amelyekre mindig bátran támaszkodhattok, mi az, amin még dolgoznotok kell együtt és/vagy külön-külön, és van-e olyasmi, amit soha nem fogtok megkapni egymástól.

Az este első felében egy rövid interaktív előadás keretében megismerkedsz a David Deida féle párkapcsolati fejlődési modellel. Majd egyénileg kidolgozod azt a térképet, amely pontosan megmutatja, milyen értékek jelentik számodra a boldogságod mérföldköveit, és tiszta képet kapsz arról, hol tartasz az úton.

A műhely végére szembesülsz a belső igazságoddal, és saját értékrend térképeddel térsz haza, amit iránytűként használhatsz akár a jelenlegi, akár a jövőbeli kapcsolatodhoz. 

Visszajelzés egy korábbi résztvevőtől:
“Segített tisztán látni magamat, az igényeimet, a szükségleteimet és hogy milyen párkapcsolatban szeretnék élni. Szembesültem azzal, hogy vannak hiányosságaim, és hogy, nem mindig vagyok hajlandó észrevenni azt hol és hogyan csinálhatnám másképp.”

Időpont: május 22. szerda 17:30-21h

Helyszín: Magnet Közösségi Ház – Kankalin terem,  VI. Andrássy út 98.

Részvételi díj: 7,000 Ft/fő, ha a pároddal együtt érkezel 6,000 Ft/fő

Maximális létszám: 14 fő

Jelentkezemszilvi

További kérdés és információ: kunszilvi@integralintezet.hu

Szeretettel várlak!

Szilvi

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.