Szégyentelenül

3 napos workshop a szégyen és szabadság élményéről

2018. január 26-28., péntek-szombat-vasárnap

Vezeti: Kun Szilvi

Zenei vezetés: Erdősi-Bóta Bence

Ha mélyebbre figyelsz talán te is azt találod: a szabadság szónak az ellentéte nem a rabság, hanem a szégyen.

szégyenhez1

  • Mi lenne, ha most azt gondolnád, hogy jó vagy úgy, ahogy vagy és minden úgy jó, ahogy van?
  • El tudod e engedni azt a hiedelmedet, hogy valami mássá kell válnod ahhoz, hogy elfogadjanak és szeressenek, és hogy te elfogadd és szeresd magad?
  • Mi lenne, ha egy reggel úgy ébrednél, hogy szép vagy, tökéletes, ahogy mozdulsz és az is jó, amit mondasz, egyszerűen csak nem tudod elrontani?

A szégyen az egyik legerősebb érzés, amely elválaszt attól, hogy szabadon önmagad légy. A szégyen képes megteremteni azt a gondolatot, hogy nem vagy jó, ahogy vagy, és ha ezt elhiszed már így is érzed magad. Ez generálja benned azt az élményt, hogy valami mássá, jobbá, tökéletesebbé kell válnod. Hiszen egész gyerekkorodtól fogva azon aggódik apád, anyád és a tanáraid, hogy nem vagy elég jó, ahogy vagy. Folyamatosan azt hallod, hogy legyél okosabb, felkészültebb, jobb és mindettől nem leszel jobb és tökéletesebb, csak feszült. És mire felnősz, megtanulod egy másik életét élni, aki nem te vagy.

A 3 napos csoporton ránézhetsz arra, mi az, amit szégyellsz, mit takarsz el a szégyeneddel és miért tartod fent. Feltárhatod, miben akadályoz, és miért van rá szükséged. Megtapasztalhatod, milyen az az állapotod, ahol nincs jelen a szégyen, azaz ki vagy te, ha szabadon kifejezheted magad.

A csoporton bodywork, fúziós állítás, dramatikus, művészetterápiás módszerekkel dolgozunk.


Részvételi díj: 38,000 Ft, a jelentkezésed 10,000 Ft előleg befizetésével érvényes és elveszik, ha mégsem tudsz részt venni a csoporton.

Maximális létszám: 20 fő

Időpont: 2018. január 26-28., pénteken és szombaton 10-19h, vasárnap 10-17h

Helyszín: Magnet Közösségi Ház – Juhar terem, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Jelentkezés: Kun Szilvinél, kunszilvi@integralintezet.hu

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.