Think Big Evolution

Teremtesz. Most is. Akár hiszel benne, akár nem az életet, ami körülvesz te teremted. Sok ember nem tudatos erre, nem tudja, hogy működik a teremtés folyamata, milyen alapelvek működnek. Így aztán gyakran azt teremti meg, amit nem akar.

2001 óta foglalkozom a teremtéssel, a manifesztációval. Eleinte innen-onnan összeolvasva, próbálkozva, lassan és sok energiával teremtettem.
2010-ben “véletlenül” bukkantam rá Veit Lindaura.  5 éven át tanultam tőle, mentoráltja, tanítványa voltam.
Mostanra az életem olyan, amilyennek megálmodtam. 2013 óta tanítom a tudatos teremtést.

A Think Big Evolution kurzus meghatározó volt ebben a folyamatban. Semminek akkora hatása rám, az életemre, a szemléletemre nem volt, mint ennek a kurzusnak. 5 éven át dolgoztam azon, hogy magyarul is elérhető legyen.

És most elérhető. Csatlakozz hozzánk, csináljuk együtt! 

 

Jelentkezem

 

Van egy igazán fontos, szívednek kedves célod?erfolg-erfuellung-evolution1

Valami, amiről talán már évek óta álmodozol. Valami, ami igazán felvillanyoz. Valami, ami különösen fontos a számodra. Egy cél, amit, ha megvalósítasz, megváltozik az életed.

Tudni akarod, hogy működik a tudatos teremtés? Mik a legfontosabb alapelvei, és leggyakoribb buktatói?

Szeretnéd megváltoztatni az életedet? Tudatosan olyanná formálni, amilyen életre vágysz?

Csatlakozz hozzánk, dolgozz velünk 33 napon át a célod megvalósításán!

33 nap, 33 audio és pdf. lecke Veit Lindautól, Oros Andrea szakmai mentorálása mellett.

Mindezt kényelmesen, otthon, vagy akár egy kellemes kávézóban. Online leckék, fórum, hogy kapcsolódj, inspirálj, inspirálódj, kérdezz.

Megmutatjuk neked a tudatos teremtés legfontosabb alapelveit. A tréninganyagról itt olvashatsz részletesen.

Csatlakozol? Töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris gondolkozhatsz, mi az az álom, amit végre velünk közösen megvalósítasz, mik azok az életterületek, amiben mindenképpen változtatni akarsz.

A kurzust a saját tempódban végezheted. Az online felületen egy fórum segítségével kapcsolódni tudsz a többiekkel, kérdezhetsz, megoszthatod a nehézségeidet, bárhol is tartasz épp a leckékben.

Mivel online anyagról van szó, egyszeri megvásárlás után bárhol, bármikor elvégezheted, akár többször is, ez további költségbe nem kerül.

Amennyiben szeretnéd a kurzust még hatékonyabban végezni, érdemes csatlakozni egy közös alkalomhoz, amikor többen egy időpontban kezdjük a kurzust, és folyamatosan kapcsolatban vagyunk. Ilyen közös kurzust évente 2-3 alaklommal indítok, a következő indulása: 2019. szeptember 13. Amennyiben már megvásároltad a tréninganyagot, ezeken a közös kurzusokon díjmentesen részt vehetsz, akár minden alkalommal.

Jelentkezem

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.