Alapelveink

Az Integrál Intézetben a következő alapelveket, értékeket tartjuk szem előtt a  működésünk során.

Szeretet

Nyitott szívvel, feltétel nélküli elfogadással figyelünk rád és önmagunkra, szívből segítünk a személyes fejlődésedben, ha igényled. A közösségen belül azt a feladatot vállaljuk, amit szeretettel végzünk.

Szenvedély

Feladatainkat elhivatottságból, belső motiváltsággal, lelkesedéssel, szívből végezzük. A munka számunkra önkifejezés, önmegvalósítás, kreativitásunk kibontakoztatása. Küldetésünk megvalósítása erőt és lendületet ad.

Becsületes

Közösségünkben téged és önmagunkat egyaránt tiszteletben tartjuk. A nem ártás elvére figyelve őszintén kommunikálunk, tiszta visszajelzést adunk, önmagunkért felelősséget vállalunk.

Organikus

Tevékenységeink során, küldetésünket szem előtt tartva figyelünk a helyzetek természetes alakulásának menetére. A kereteket ennek megfelelően rugalmasan kezeljük. Éberen figyelünk az itt és mostra, engedjük megvalósulni, ami lenni akar.

 

Személyes odafordulás

Hiszünk benne, hogy mindannyiunk legnagyobb hasznára vagy, ha sikeres vagy abban, amit a legjobban szeretsz, ezért támogatunk ebben. Igényeid alapján segítjük személyes fejlődésedet.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.