Beszámoló a januári Műhelytalálkozóról

Integrál coach, integrál gyógyító, spirituális gyógyító? Minek nevezzem magam, ki vagyok én?

Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ szombaton a 2. műhelytalálkozó utolsó előadása kapcsán, egy inspiráló, izgalmas beszélgetésben. Braun Kati gyakorlatokkal tarkított előadása sokunkat inspirált a közös munkára, együttgondolkodásra.

Annyira belefeledkeztünk a beszélgetésbe, hogy a találkozó hivatalos lezárása után ott maradtunk a teremben, és kis csoportokban folytattuk tovább.

Az estét Vénusz indította energikus bodymusic gyakorlattal.

A műhelymunka iránt érdeklődőknek elmondtuk, hogyan csatlakozhatnak a megalakult műhelyekhez, hogyan támogatjuk a megalakult műhelyek munkáját, és milyen feltétele van, hogy műhelykoordinátor legyél.

Megmutattuk, hogyan tanítjuk az integrál szemléletet integrál módon, és miként építheted be az életedbe egyszerűen és gyorsan. Szilvi összefoglalta, hol tart a közös munka az Integrál Kommunikáció Műhelyben, milyen közös célokat és kereteket beszéltek meg az első közös beszélgetésen.

Pezsgő, sűrű este volt, nagy találkozásokkal, jó zenével és a hiányozhatatlan süteményekkel. Köszönjük, hogy eljöttetek, hogy izgalmas kérdéseket tettetek fel. Lelkesedésetek, érdeklődésetek erőt ad nekünk.

Találkozunk február 13-án, vasárnap a következő Műhelytalálkozón.

Az estén készült képeket a galériában tudod megtekinteni.


Tetszett az oldal?


Várjuk a hozzászólásodat!