Braun Kati

Integrált coach, Tréner, Család-és Szervezetállítói tanácsadó, Nevető Jóga vezető

E-mail: [email protected], [email protected];

Telefon: +36-30-460-6404

Tizenhat év hazai és nemzetközi felsővezetői tapasztalattal, 2010. óta integrált coachként, trénerként és 2011. óta család- és szervezetállítási vezetőként dolgozom. Húsz éve családban élek, férjemmel neveljük két fiúgyermekünket. Az USA beli L.I.F.T. International-nél szereztem meg az integrált coaching ismereteimet, a Rendszerakadémián pedig család- és szervezetállítást tanultam. Nevető Jóga vezetőként Dr. Kataria Nevető Jógatanodájában végeztem. Felsővezetőként is nagy hangsúlyt fektettem a csapatszellem kiépítésére, egyben az egyének szakmai fejlődésére és kiteljesedésére. Fontos volt számomra, hogy mindez játékossággal és örömmel párosuljon. Coachként és rendszerállítóként több elemet továbbvittem a vezetői tapasztalataimból és egyben új készségeket fejlesztettem ki. Többek között az intuíció, érzékelés erőteljes kibontakoztatása tartozik ezek közé.

Jelenleg saját vállalkozásomat vezetem.

Cégvezetőkkel, szervezetekkel, magánemberekkel, párokkal, családokkal dolgozom, workshopok és csoportok vezetésében nagy tapasztalattal rendelkezem, és magabiztosan mozgok több kultúrájú közegben. Minderről többet a www.coachinghumana.hu weboldalamon olvashatsz.

Célom, hogy támogassam az embereket kibontakozásuk és kiteljesedésük során, hogy minél több szeretetet, alkotókészséget és bátorságot vigyenek saját és környezetük életébe. Hogy saját céljuk felé haladva felismerjék a hatékonyságot, a beteljesülést, a könnyedséget és az örömöt.

Akikkel együtt dolgozom:

  • szervezetfejlesztésre törekvő kis- és középvállalatokkal,
  • kis- és középméretű vállalkozások vezetőivel és tulajdonosaival, akik saját vállalkozásukat szeretnék fellendíteni vagy fejleszteni.
  • emberekkel, akik kapcsolataik fejlesztésén keresztül szeretnének javítani életükön.
  • emberekkel, akik azt a foglalkozást szeretnék megtalálni, amelyben hitelesek.
  • vezetőkkel és menedzserekkel, akik elhatározták, hogy üzleti és magánéletükben változtatnak.
  • emberekkel, akik javítani szeretnének a magánéletükön.
  • emberekkel, akik traumából szeretnének kigyógyulni.

Mindehhez integrált és holisztikus programot nyújtok, melyben a különböző módszerek széles körét veheted igénybe. Olyan készségekkel rendelkezem, amelyek lehetővé teszik, hogy a kiteljesedés útjának azon a szakaszán találkozzunk, ahol Te éppen tartasz,  és hogy  azt a leggyorsabb és leghatékonyabb fejlődést élhesd meg, amelyre Te már készen állsz – oly módon, amely megfelel személyiségednek és egyéni tanulási stílusodnak.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.