Így nem maradsz le a posztjainkról

Tudtad, hogy egyre kisebb eséllyel láthatod a Facebookon a posztjainkat, akkor is, ha kedvelsz vagy követsz bennünket? Ennek az az oka, hogy a Facebook megváltoztatta az algoritmusát, ami miatt már kevesebb olyan hírt, eseményt láthatsz amelyek érdekelhetnek, és egyre több a hirdetés a hírfolyamodban.

Ha nem szeretnél lemaradni a legújabb bejegyzésekről, akkor a Facebook profilodban néhány pillanat alatt beállíthatod, hogy az Integrál Intézet friss bejegyzései a megosztást követő első belépésedkor a hírfolyam tetején bukkanjanak fel. Ha nem érdekel az éppen aktuális információ, akkor többször már nem fog megjelenni, így viszont biztosan nem szalasztod el.

Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, a következőket tedd:

1. lépés
Kattints a Facebook oldalad jobb felső sarkában található nyílra, hogy legördüljön az alábbi menü, majd kattints a Hírfolyam-beállításokra.

 

2. lépés
A felugró ablakban kattints “Az elsőként megjelenők beállítása” lehetőségre.

 

 

3. lépés
Utána kattints az “Összes” feliratra, hogy legördüljön a menü és válaszd ki a “Csak oldalak” sort.

4. lépés
Az itt megjelenő lehetőségek közül ki tudod választani az Integrál Intézet oldalát. A kiválasztáshoz kattints rá, és egy kék csillag fog megjelenni a jobb felső sarkában. (Több neked tetsző oldalt is kiválaszthatsz) Végül pedig kattints a jobb alsó sarokban a “Kész”  gombra.

Ezt követően már a hírfolyamod tetején fognak megjelenni az Integrál Intézet bejegyzései.

 

Egy másik lehetőség, hogy felkeresed az Integrál Intézet Facebook oldalát, és a bal felső részben a Követed gombon lévő lefelé mutató háromszögre teszed a kurzort. A legördülő menüben a megjelenítés elsőként opciót választod.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.