Human Trust Partnerprogram

 

 

2015 évi PARTNER PROGRAM FELTÉTELEI

 

Partnerré válni
A Human Trust 2015 évi programja során Partner lehetsz, ha érvényes, aktív klubtagsággal rendelkező tag vagy. A 2015. január 25-ig belépett tagjaink közül az válik Partnerré, aki legalább egy új, aktív Human Trust 2015 klubtag klubtaggá válásában közreműködött, és annak jelentkezésében ajánlóként megjelölten szerepel. A te felelősséged, hogy az ajánlásodra érkező személy a jelentkezéskor, a jelentkezési űrlapon ajánlóként a klubtagsági számodat a részünkre megadja. Ennek elmulasztása esetén a klubtagot a te ajánlásodra érkezett klubtagként regisztrálni nem áll módunkban.

 

Partnerség
A Partnerség legfeljebb a Human Trust 2015 évi programjának idejére szól, tehát 2015. január 26-tól 2016. január 25-ig szerezhető.
Mivel a partnerség az aktív klubtagsághoz kötődik, így az aktív tagság megszűntével együtt, legkésőbb a program végén, automatikusan megszűnik. Megszűnik továbbá akkor is, ha a Human Trust 2015 évi programja során netán egyetlen olyan aktív klubtag sem marad, akinek jelentkezésében ajánlóként megjelölten szerepel.

 

Partneri díj
Partnerként jogosult vagy azon tagdíjbefizetések (tagdíjrészletek) 10%-ára, melyek olyan aktív klubtagtól érkezett, akinek jelentkezésében ajánlóként megjelöltek.

 A Partnerség megszűnése

A Partnerségről önként bármikor le lehet mondani, egyébként csak az aktív tagság megszűnésével szűnik meg.

Támogatás
Partnerként támogatunk a klub népszerűsítésében. Használhatod a reklámanyagainkat, plakátokat, videókat. Ugyanakkor az egységes Corporate Design érdekében arra kérünk, hogy egyeztesd velünk, ha a honlapodon, vagy egyéb fórumokon a klubot népszerűsíted.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.