Videó inspirációk Veit Lindautól

Ha holnaptól nem lenne pénz, és semmilyen más kényszer az életedben, mit kezdenél az életeddel? Ha foglalkoztat az életfeladatod megtalálása, ez a videó neked készült.

 


Foglalkoztat, hogy hogyan tudsz szívből igent mondani az életedre? Érdekel egy egyszerű módszer, hogy szívből elfogadd önmagad? Akkor ez a rövid videó inspiráció érdekes lesz számodra.
Amennyiben a magyar felirat nem jelenik meg automatikusan, kattints a jobb oldalon lévő feliratok ikonra!


Előfordul veled, hogy képtelen vagy kitörni az elmédben zajló végeláthatatlan agyalásból? Tudod, hogy semmi értelme, hogy csak egyre jobban és jobban elveszel a kavargó gondolatokban, és mégsem tudod leállítani a belső gondolat-kavalkádot? Ebben a rövid videóban Veit egy egyszerű mantrát mutat be neked, ami segít kitörni az elme-zajból.

 

Ki Veit Lindau?
Németországban élő coach, tanító, előadó és könyvszerző. 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezik a tanácsadás, tréning vezetés területén. Alapító tagja a Life Trust Akadémiának, az Erfolgswerk és a Nirvana Digital cégeknek. Németországban az integrál önmegvalósítás, a sikeres, kiteljesedett élet elismert szakértőjeként tartják számon.
Veittal a kapcsolatunk 2010-ben kezdődött, amikor Vénusz kint járt nála, azóta számos írása jelent meg a honlapunkon, Vénusz nyár óta Integral Life Manager képzésre jár Veithoz.
2013 januárjában Veit elindította a Living Master Clubbot, ahol több, mint 1000 ember egy éven keresztül együtt dolgozik azon, hogy kiteljesedett, boldog életet éljen. Ennek a zárt klubnak Magyarországon is több, mint 30 tagja van. A klubhoz legközelebb 2014 januárjában lehet csatlakozni.

Reményeink szerint Veit, és felesége Andrea a közeli jövőben Budapestre látogatnak, hogy élőben tartsanak workshopot a kiteljesedett, boldog életről.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.