Bevezetés az integrál elméletbe 1.

INTEGRÁLÓDJ!

Az integrál térkép

Úgy érzed, elakadtál, és nem jutsz 5-ről 6-ra? Állandó küzdelem az életed? Eleged van a veszekedésekből, és abból, hogy a végén mindig te vagy a hibás? Láss rá, értsd meg, változtass!

Az integrál szemlélet segítségével megtalálod az utad, megérted magadat, másokat és a körülötted lévő világot.

Az integrál szemlélet egy alapos, komplex és életed minden részletére kiterjedő térkép, mely a földön lévő összes kultúra bölcsességét tartalmazza. Egy összetett keretrendszer, mely összerendezi a világ nagy hagyományainak tanításait és leszűri azokat 5 egyszerű tényezőbe. Ez az 5 kulcs megkönnyíti és meggyorsítja személyes fejlődésedet.

Amit fontos szem előtt tartani, hogy az integrál térkép csak egy térkép és nem maga a táj. Mi a különbség a térkép és a táj között? Soha nem fogsz megmászni egy térképet…

Számos előnye van az integrál szemlélet tanulásának, minden alapvető dolgot érint az életedben és megváltoztatja az ezekhez való hozzáállásodat. Mélyül a tudatosságod, felgyorsul a fejlődésed, szélesedik a látóköröd, megnyílsz a világ felé.

Az integrál térképet más néven AQAL-nak hívjuk. Az AQAL egy keretrendszer, nem egy elméleti koncepció, hanem tudatosságunk egy újfajta megközelítése. Egy mindent felölelő térkép, mely megmutatja, hogyan kapcsolódik össze tudatunk, testünk, kultúránk, és társadalmunk a tudatosság és a komplexitás egyes szintjein. Az AQAL 5 eleme: a kvadránsok, szintek és vonalak, állapotok és típusok. Együttesen AQAL térképnek vagy keretrendszernek hívjuk őket. Az AQAL az all quadrants, all levels, all lines, all states, all types angol rövidítése.

Szerző: Vénusz és Kun Szilvi

A kép forrása: http://www.integralalive.com

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.