Családállítás

A családállítás olyan lehetőség, amivel változtathatsz életed azon területein, amelyekben úgy érzed elakadtál, állandó ismétlődésekbe futsz bele, látod már a problémát, de nem találod rá a megoldást. Nézz rá ezen az alkalmon a téged érintő kérdésekre és indulj el a változás útján!

A családi rendszereink alapvetően határozzák meg a működésünket az életben, felmenőinkkel való kapcsolataink, azonosulásaink kihatnak a mindennapi életünkre és párkapcsolati, munkahelyi, anyagi, testi problémákban is megjelenhetnek. A családállítás segíthet ezen minták oldásában, a továbblépésben.

Ha nem ismered a módszert és érdekel, gyere el elsőre segítőnek, ahol megfigyelheted, hogyan működik mindez a gyakorlatban, sőt akár segítheted mások folyamatát.

Mikor?

2011. december 17-én 10 órakor

További időpontok:

2012 január 8.

Hol?

Szereteterő Integrál Terápiás Központ

Villányi út. 60. II./3. 23-as kapucsengő

Mennyibe kerül?

Családállítás:                     6.000 Ft

Képviselet:                         2.000 Ft

Kik vagyunk?

Bedő Nóra és Kemény Péter, integrál szemléletű tanácsadók és akkreditált családállítók vagyunk.

Gyakorlati tudnivalók:

Pontosan kezdünk 10 órakor, kérlek, egy kicsit előbb érkezz. A délutáni befejezés időpontja bizonytalan, az állítások számától és hosszától függ, 18 óráig előreláthatóan befejezzük.

Mit hozzál magaddal?

Javasolt egész napra élelmet hozni, konyha, melegítési lehetőség van, kávét, teát kaphatsz nálunk. Van egy pékség a kapuban, ami szombaton 13 óráig van nyitva.

Jelentkezés és további információ e-mailen vagy telefonon:

Bedő Nóra

[email protected]

06/ 30- 2013333

Egy alkalommal 6 állítás lesz, jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadunk. Kérjük jelezd, hogy állítani szeretnél vagy képviselőnek jelentkezel.

Várjuk a hozzászólásodat!