Előadás sorozat a tudatos életről

A sorozat következő előadását május 25-én szombaton 17-20 óra között tartjuk.

Az életünk komplex és gazdag. Legalábbis információban, választási lehetőségben, elérhető tudásban gazdag. Miénk a választás szabadsága és természetesen a kínja is.
Gyakorlatilag a világ összes tudása pár kattintással elérhető, ugyanakkor senki nem tanította meg nekünk, hogyan tájékozódjunk a végtelen lehetőségek dzsungelében, hogyan döntsük el, mi a nekünk való és mi nem az. Azt mondják nekünk - hisszük is meg nem is - hogy bármi elérhető, bármi a mienk lehet, miközben elveszettnek érezzük magunkat, azt sem tudjuk, mire vágyunk. Fogózkodókat, útmutatást keresünk és nem tudjuk, melyiket válasszuk, hiszen annyi van, és annyi ellentmond egymásnak.
A szép új világ szabadságot és végtelen lehetőségeket ígért, ehelyett káoszt, krízist, kétségeket és tanácstalanságot élünk meg.
Bölcs igazság: a szabadsággal élni tudni kell. Enélkül a szabadság szabadosság és káosz lesz.
Ezt a helyzetet látva ért meg bennünk a terv, hogy egy előadás sorozatot indítunk, ami lépésről lépésre kísér végig a tudatos élet kialakításának útján, inspirál, támogat, útmutatást és megértést ad.

Az előadás sorozat életed minden fontos területét érinti, beszélünk testi - lelki egészségről, párkapcsolatról és gyereknevelésről, szexualitásról és pénzről, munkáról és hivatásról.
Jöhetsz alkalmanként a téged különösen érdeklő témákra és élhetsz a lehetőséggel, hogy a sorozat minden előadásán ott vagy, és ezzel életed minden területét tudatosan alkotod meg.

Az előadás sorozat 2013-as témái, időpontjai:

2013. május 25., szombat 17-20h: Integrál pénz-, és idő kezelés

Helyszín: MagNet Közösségi Ház - Budapest, Andrássy út 98.

Az előadások látogatása ingyenes, a terembérléshez adományt köszönettel elfogadunk.

Olvasd el kapcsolódó cikkünket!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.