Képzések 2011 ősztől

Integrál önmegvalósítás – 9 hónap

„Semmi nem szebb, mint egy olyan ember, aki megtalálta élete értelmét és megmutatja azt a világnak.”  Veit Lindau

Vannak álmaid? Keresed az utad? Akarod megmutatni magad a világnak? Van bátorságod? Ha igen, akkor ez a képzés neked szól!

Izgalmas gyakorlatokkal  és integrált tudásunkkal segítünk, hogy megtaláld a saját utadat, életed értelmét, céljaidat a csoport inspiráló, megtartó közegében. Végigvezetünk  a folyamaton, amely során rálelsz  a kincsre, ami benned rejlik, hiszel benne és megmutatod  a világnak. A kilenc hónap végére megszületik a kiteljesedett éned.

További részletek

Jelentkezek

Gazdag élet - 4 nap

“Semmi rossz nincs abban, ha gazdag akarsz lenni. A gazdagság iránti vágy valójában egy gazdag, kiteljesedett élet iránti vágy- ez pedig dicséretre méltó.”       Wallace Wattles

Neked szól ez a képzés, ha anyagi nehézségeid vannak, ha azt éled meg, hogy szorgalmasan dolgozol, még sincs elég pénzed, ha tudni szeretnéd, mit csinálnak a gazdag emberek másképp.  A négynapos képzésen izgalmas gyakorlatokon keresztül feltérképezzük a pénzhez való viszonyodat. Megmutatjuk, hol akad el a pénz áramlása, és hogyan tudod ezeket az akadályokat oldani. Beszélünk az énképünk és a pénzügyi helyzetünk összefüggéséről, és segítséget adunk, a fejlődéshez, a gazdagsághoz.

További részletek

Jelentkezek

Integrál Továbbképzés Tanároknak. 2011. szeptember- 2012. június

Neked ajánljuk ezt a képzést, ha tanár vagy, elkötelezett a munkád iránt, nyitott és fogékony vagy az új ismeretekre, hiszel önmagadban és a munkádban és fejlődni akarsz. A 200 órás képzésen önismeretet adunk, támogatunk a személyes fejlődésedben és egy teljes spektrumú emberképet tanítunk, ami által a munkádban elfogadó, és támogató módon tudod a tanítványaid kiteljesedését segíteni. Hiszünk abban, hogy a világon jelenleg egy intenzív fejlődés zajlik, s ez a fejlődés megjelenik az iskolákban. Mi, tanárok a jövőt határozzuk meg a munkánkkal, tarts velünk ezen a képzésen, légy aktív formálója az új világnak!

Jelentkezek

Integrál alapképzés – 5 nap

Az emberi lélek legpontosabb térképe

Az 5 nap alatt az integrál elmélet 5 fő ágával ismerkedsz meg izgalmas gyakorlatokon keresztül. Az integrál szemlélet segítségével életed minden területén képes leszel a valóság valamennyi nézőpontját figyelembe venni. Az integrál térkép teljes spektrumú ember- és világképpel ajándékoz meg, és hozzájárul személyes és szakmai fejlődésedhez.

További részletek

Jelentkezek

Spiráldinamika – 2 nap

2011. szeptember 11. és 18., szombat 9-17h

A spiráldinamika a világot meghatározó rejtett emberi hozzáállások, értékrendek feltárásával foglalkozik, a modell az emberi, szervezeti, és társadalmi fejlődést 8 szinten írja le. A tréningen átfogó tudást kapsz az emberi gondolkodásmódról, hozzáállásról és értékrendről. A gyakorlatokon keresztül kulcsot kapsz személyes fejlődésedhez és kapcsolataid kezeléséhez.

További részletek

Jelentkezek

Tiszta Kommunikáció – 2011. szeptember 16. – 2011. december 9.

A kommunikációddal falat vagy hidat építesz. Kommunikációd felelős a sikeredért és a sikertelenségedért, felelős a kapcsolataid minőségéért. A Tiszta Kommunikációval önazonos módon, hitelesen fejezed ki magad, és játszma mentes szóba állásra hívod meg a másikat. A tréningen megtanulod a konkrét valóságnyelvet és meglátod, milyen játszmát ajánlasz meg a másiknak a kommunikációddal és ebből hogyan tudsz kijönni. Ezzel a tréninggel rálátsz, hogy eddig milyen kapcsolatot állítottál elő a kommunikációddal, és kulcsot adunk  az érett, független, játszma mentes kapcsolatokhoz.

További részletek

Jelentkezek

Terápiás Kommunikáció – 2011. szeptember 23. – 2012. június

Neked ajánlom a tréninget, ha lelki segítőként emberekkel foglalkozol, és  terápiás hatású technikákkal akarod fejleszteni a kommunikációs képességedet . Megtanulod a csendtartás, figyelés, ráhangolódás alapvető technikáit, a belső mentális blokkok, emlékek oldását. Mindezt kiscsoportban gyakoroljuk, hogy a fenti technikák készségekké váljanak.

További részletek

Jelentkezek
Tetszett az oldal?


Várjuk a hozzászólásodat!