Human Trust

2013 január 28-án csatlakoztunk egy nemzetközi projekthez, ami a közös szándék, a közös célok erejét használja az egyéni sikeres, boldog élet megteremtéséhez. Az egykori Living Master Club, új nevén Human Trust céltudatos, motivált emberek hálózata, akik elhatározták, hogy kiteljesítik az életüket, megvalósítják álmaikat. A közös munkát Veit és Andrea Lindau, a német Life Trust Akademie vezetői szeretetteljes és szakértő munkája kíséri.

A klubhoz 2014-ben a világ 7 országából összesen 3700 ember csatlakozott, Magyarországon 42 fővel indultunk.  Az óriási sikerre, a kiemelkedő eredményekre tekintettel a klub megálmodói és szakmai vezetői, Andrea és Veit nyáron úgy határoztak, 2015-ben is folytatódik a klub.

A klubhoz kizárólag  2015. januárban csatlakozhatsz, utána a klub a zavartalan munka érdekében egy évre bezárja a kapuit.

human_trust_klubtagsagi_feltetelek_2015

A 12 hónap során:

  • videó és audio leckéket kapsz magyar hangalámondással, fordítással, (témák: célok, célmegvalósítás a siker alapelvei, test, egészség, táplálkozás, mozgás, kapcsolatok, hivatás, bőség, spiritualitás, társadalmi elköteleződés, éberség, meditáció, fenntarthatóság),
  • rendszeres találkozókon vehetsz részt , ahol támogatást, szakmai segítséget, inspirációt kapsz,
  • egy tudatos, önmagukért tenni képes és tenni akaró emberekből álló közösség tagja lehetsz, megtapasztalva egy ilyen mező elsöprő inspirációs, megtartó és motiváló erejét,
  • mindvégig Andrea és Veit szakmai kíséretével dolgozhatsz,
  • klubtagságot kapsz, ami kedvezményekre jogosít a Life Trust Akadémia, az Integrál Intézet és a Szereteterő Központ programjain.

Tartalom. Témák amivel az egy év során intenzíven, tudatosan és fókuszáltan dolgozni fogsz.

 

 

Még nem döntöttél?  Iratkozz fel a levelezőlistánkra, és folyamatosan tájékoztatunk a részletekről.

 

 

Érdekel a Human Trust

* kötelezően kitöltendő


 Ki Veit Lindau?

Németországban élő coach, tanító, előadó és könyvszerző. 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezik a tanácsadás, tréning vezetés területén. Alapító tagja a Life Trust Akadémiának, az Erfolgswerk és a Nirvana Digital cégeknek. Németországban az integrál önmegvalósítás elismert szakértőjeként tartják számon. Veittal a kapcsolatunk 2010-ben kezdődött, amikor Vénusz kint járt nála, azóta számos írása jelent meg a honlapunkon, Vénusz 2012 óta továbbképzésre jár Veithoz. Ha ismered a munkánkat tudod, ez a név gyakran elhangzik nálunk, sokat tanulunk Veittól és feleségétől, Andreától.

Amennyiben tudsz németül a www.veitlindau.com többet megtudhatsz Veitról és bepillantást nyerhetsz a munkájába.


 

 

 

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.