Partnereink programjai

Fogadj örök hűséget magadnak

Veit Lindau könyve az önszeretetről

Megjelent  Veit Lindau első magyar nyelven elérhető könyve. A könyv számos személyes tapasztaláson, a hétköznapi életedbe beépíthető gyakorlatokon és erőteljes rituálékon keresztül vezet el téged az önszeretethez.

Tovább»

Fogadj örök hűséget magadnak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Yin jóga és theta healing Wandával

Byrdy Wanda a 2. Integrál Önmegvalósítás Tréningünket végezte el, tanult nálunk spiráldinamikát, jelenleg a Szereteterő Csoport tagja. Büszkék vagyunk rá, hogy elindult az önmegvalósítás útján. Szeretettel ajánljuk szolgáltatásait, ismerkedj meg vele!

Tovább»

Yin jóga és theta healing Wandával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
KacagÓra Kolozsvári Mariannával

Hétfőnként 18-19 óráig. Bővebb információért kattints a tovább gombra!

A nevetés a lehető legtermészetesebb orvosság, a leges-legjobb gyógyszer, akár megelőzésről, akár gyógyításról legyen szó. Ráadásul kellemes és szinte valamennyi mellékhatása is csupa pozitív dolog.

A nevető jógán az okok és feltételek nélküli együtt-nevetést gyakoroljuk. Nem egymáson, hanem egymással, nem mások kárára, hanem a közös haszon érdekében nevetünk együtt, s ehhez különösebb humorérzék sem kell.

Tovább»

KacagÓra Kolozsvári Mariannával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Masszázs Ágival

Tánc a test körül

Testünk megjegyzi mindazt ami velünk történik. A stressz, valamint a helytelen mozgási struktúrák miatt összezsugorodott izmok gátolják testünk szabad mozgását. A többféle technikát felvonultató masszázsok célja testi-lelki-szellemi regeneráció, közérzetjavítás, energiafeltöltés, az egész test ellazítása. A felesleges feszültségektől megszabadított ember immunrendszere tökéletesebb védekezésre képes. A masszázs alkalmat teremt konkrét problémák vizsgálatára és megoldására is.

Tovább»

Masszázs Ágival bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Integrált légzésterápia

Vedd kezedbe életed irányítását!

A folyamatod során rátalálsz a hangulatod, érzelmeid és gondolataid közötti harmóniára, miközben tested energetikailag egyensúlyba kerül.

A folyamat, a fent említett módszerek ötvözésével, egyéni terápiás keretekkel, heti rendszerességgel zajlik.

Tovább»

Integrált légzésterápia bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva