Spiráldinamika Tréning

KONFLIKTUSKEZELÉS FELSŐ FOKON!

Vezeti: Vénusz


Miért van az, hogy az egyik emberrel harmonikus a kapcsolatod, a másikkal pedig állandó küzdelem?

Ha eleged van a konfliktusokból, gyere és tanulj meg egy egyszerű és nagyszerű modellt, hogy megértsd azok okát!

A tréningen tanultak hozzásegítenek ahhoz, hogy kreatív megoldásokat találj az ismétlődő problémáidra.

Amikor úgy érzed, hogy mindent megpróbáltál és nem jutottál előre, a spiráldinamika olyan új nézőpontot ad, ahonnan kívülről rálátsz a konfliktusra és megérted azt.

Interaktív és játékos módon tanítunk, a tréning igényes, elgondolkodtató és intenzív.

Don Beck és Christopher Cowan modellje, a spiráldinamika egyszerűen írja le a világ komplexitását. A spiráldinamika a világot meghatározó rejtett emberi hozzáállások, értékrendek feltárásával foglalkozik, a modell az emberi, szervezeti, és társadalmi fejlődést 8 szinten írja le. A tréningen átfogó tudást kapsz az emberi gondolkodásmódról, hozzáállásról és értékrendről. A gyakorlatokon keresztül kulcsot kapsz személyes fejlődésedhez és kapcsolataid kezeléséhez.

Térképet adunk neked, mely megmutatja a kapcsolatot életkörülményeink és az ebből fakadó viselkedésünk és értékrendszerünk között, mindezt egyéni, társadalmi és kulturális szinten.

Gyakorlati módszert kínálunk, amivel megérted és átlátod az elakadásaidat a személyes életedben, az üzleti életben.

Megajándékozunk a lehetőséggel, hogy a saját nézőpontod mellett, mások nézőpontjával is azonosulj, és tiszteletben tartsd.

Segítünk megérteni mások motivációit, szükségleteit, hogy ezekre reagálva konstruktívan kezeld életed helyzeteit.

Helyszín:
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, Andrássy út 98.

Időpont: 2013. szeptember 28., szombat 9-19h

Részvételi díj: 12.500 Ft

LMC klubtagoknak 40% kedvezmény

 

Vélemények a tréningről:

“Tetszett az oldott hangulat, és a közvetlenség. Szerintem átgondolt a felépítés. Sok információt kaptunk, aminek a befogadását a játékok és a „csapongások” számomra megkönnyítették. Választ kaptam bennem dolgozó önismereti kérésekre, és új kérdéseket fogalmaztam meg. Megértettem egyes kapcsolataim működését. Vénusz kedves, közvetlen és kompetens. Javaslom a tréninget másoknak.” Herold Enikő

“A tréning kimondottan jó hangulatban telt, végig nagyon jól ereztem magam. Egy nagyon jó alaptudást ad a spiráldinamikáról, ami egy kezdő számára is könnyen befogadható, és mindenkinek a saját szintjén rögtön a hétköznapi életébe illeszthető. Az illusztráló videók kimondottan különlegesek voltak, megérintett mindegyik, gratulálok hozzájuk! A tréning óta felismerem az egyes emberek tudatszintjének megfelelő színeket és ennek megfelelően kommunikálok velük.”

Jelentkezés és további információ: [email protected] vagy tel.: 06-20-469-6770, 06-70-666-5533

Olvasd el rövid összefoglaló cikkünket a spiráldinamikáról!

Nézd meg a tréninghez készült videót!

Ha a gyakorlatban akarod megismerni a modellt, gyere el az Élet játékára, és tapasztald meg, hogy élnek benned a színek!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.